Reklama
Látogatóból ügyfél: A Chat4Support élő chat szolgáltatása az ingatlanpiacon!

Minden a helyszínről szól – legyünk jó helyen a jó időben. Vagyis az ügynökei elérhetők, amikor a weblapján nézelődőnek kérdései lennének a finanszírozással vagy egyéb, a honlapon megtalálható dolgokkal kapcsolatban?

A Chat4Support élő online jelenlétet biztosít az ingatlanügynököknek, lakás hitelt nyújtóknak és egyéb, az ingatlanpiacon dolgozók, továbbá beszélgethetnek a honlapjukat látogató potenciális ügyfeleikkel és válaszolhatnak azok feltett kérdéseire. Az élő társalgás lehetősége mind az ügynökök és mind a weblap látogatói számára egy új és egyszerű formája, hogy felvegyék egymással a kapcsolatot, információt cseréljenek és hogy időpontot beszéljenek meg egy ingatlan megtekintése céljából.

A Chat4Support-tel megfigyelheti weblapját, továbbá betekintést nyer ÉLőBEN abba, hogy ki, mennyi ideig és honlapjának konkrétan melyik oldalát olvassa. Az értékesítő bármikor chat-re invitálhatja az érdeklődőt, hogy megtudja, milyen típusú ingatlant kíván megvásárolni vagy kibérelni. Az ügynök így megragadhatja a lehetőséget, hogy felkeltse a jövendőbeli vásárló érdeklődését.

A Chat4Support-ot rendkívül könnyű használni. Amikor a honlapot böngészőnek kérdése van vagy segítségre van szüksége, akkor rákattint a website-on elhelyezett „Kattints ide a chat elindulásához” ikonra, aminek következtében megnyílik egy privát chat ablak. Amikor az operátornak beérkezik a csevegésre való kérelem, akkor elindul a valós időben zajló társalgás, ezzel válik lehetségessé a két fél egymással kommunikációja.

A Chat4Support program által az ingatlanügynökök az iroda honlapját a hét minden napján, a nap mind a 24 órájában megfigyelhetik, legyenek akárhol. Az egyetlen feltétel az Internet kapcsolat. A rendszer támogatja az operátorok közötti beszélgetéseket, az ügyfelek átirányítását más ügynökökhöz, továbbá a chat társalgást utólag e-mailen elküldheti, mint visszaigazolást. A Chat4Support szoftvere 15 perc alatt telepíthető, és csak kevés HTML kódot kell beilleszteni a honlapjára. Böngésző plug-in-ok nem szükségesek.

Az élő chat beszélgetés weboldalának kiemelkedő alkotóeleme, aminek segítségével előnyre tehet szert a versenytársaival szemben. A Chat4Support-tel most látogatóiból ügyfelek válhatnak!

A Chat4Support használatának fő előnyei az ingatlan oldalakon:

Weboldalon keresztül történő élő értékesítés
Valós időben történő kommunikációval az ügynökök fel tudják kelteni a honlapjuk látogatóinak érdeklődését a kínált felé.

Utazási idő spórolása
Az online kapcsolatfelvétel segít az értékesítőknek, hogy megtudják, pontosan mit is keresnek az ügyfeleik, ezzel elkerülve azt, hogy feleslegesen keljen átutaznia bármelyik félnek is a várost, hogy megtekintsenek egy-egy ingatlant.


Beszélgessen bárhonnan weboldala látogatóival!
Az operátorok bármikor és bárhonnan megfigyelhetik, hogy ki szeretne velük a cégük weblapjáról chat társalgást indítani.

Továbbfejlesztett kommunikáció az ügynökök közt
Az azonnali üzenetküldési funkció alkalmas a privát, cégen belüli és cégek közötti kapcsolattartásra is.

A Chat4Support által megnövekszik az interneten keresztül történő értékesítése!

A Chat4Support által az ingatlanügynökök minden egyes potenciális ügyféllel fel tudják venni a kapcsolatot, aki megnyitja az iroda website-ját. A látogatók mindegyike indíthat élő chat-et az ezt felajánló gomb segítségével, de az operátorok is kezdeményezhetik ezeket a társalgásokat.
Ez a lehetséges kliensek és az operátorok számára is egy kényelmes módja a kapcsolatteremtésnek, aminek következtében találkozókat egyeztethetnek, az értékesítő megkeresheti az érdeklődőhöz legközelebb fekvő irodát vagy ingatlanügynököt, de akár megtárgyalhatják a felvenni kívánt hitel összegét is.

A Chat4Support hasznosságát növeli a fájlküldési lehetőség. Ez a funkció lehetővé teszi az operátorok számára, hogy csevegés közben képeket és prospektusokat küldjenek ügyfeleik részére.

Weboldal figyelés

Az ingatlanközvetítők rengeteg időt töltenek az irodán kívül. Legyenek bárhol, a Chat4Support-ot ekkor is használhatják, még akkor is, amikor éppen egy ingatlant mutatnak meg. A szoftver bármely Internet hozzáféréssel rendelkező számítógépen használható.
Valós idejű megfigyelés, azonnali üzenet – és fájlküldés

A Chat4Support-tal megfigyelhetjük élőben a honlapunkon zajló ügyfél forgalmat, valamint az operátorok átirányíthatják egymásnak az ügyfelekkel való beszélgetéseiket, hogy az adott értékesítő jobban és pontosabban tudja tájékozatni az illetőt, továbbá egy másik értékesítő is bekapcsolható a társalgásba.

Mindegyik ingatlanközvetítőnek személyre szabott chat ablakok.

Egy egyéni fotó vagy logó hozzáadásával az összes operátor saját és egyedi felületet tud létrehozni. Az üdvözlőszövegek és üzenetek szintén személyenként variálható. Végül, lehetőség van a saját e-mail elérhetőséget is feltüntetni, így a weblap látogatói könnyedén felvehetik velük a kapcsolatot akkor is, ha nem lennének elérhetők.

 

pagerank