Élő chat, Üzleti chat, Ügyfélchat
Tulajdonságok

  

* Értékes, látogatóazonosítás

Amikor egy látogató böngészi a weboldalát több mint egyszer vagy böngész egy fontos oldalt, azonnal tudod azonosítani ezt a látogatót. Szintén VIP látogatókat tudsz azonosítani a látogatólistádról vagy akitől, akit azelőtt veled megszólítottak.

* Kulcsszó ütköztetés

Amikor egy látogató a honlapodra megy azáltal, hogy használ egy olyan keresőkulcsszót, ami összeilleszti a kulcsszót, sorold fel téged előre beállított, azonnal tudod azonosítani ezt a forró kilátást.

* Élő Chat

Csevegés a látogatókkal valós időjű és nyújts élő segítséget a látogatók számára, amikor nekik segítségre van szükségük.

* Kezdeményező csevegés

Kérd fel a látogatókat, hogy csevegjenek az üzemeltetőd saját kezdeményezésére.

* Internet Böngszők

Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Firefox.

* Több Operator Chat Lehetőség

A látogatók egynél többel tudnak csevegni ugyanannál az időnél levő üzemeltető. És az üzemeltető át tudja helyezni a csevegést egy másikba ha szükséges.

* Látogató(k) Monitorizálás

Oldalnézeteket és egyedülálló ütéseket beleértve felügyeli a napi és havi internetes oldal-forgalmat (egyedülálló látogatóIP). Összegyűlik látogatóinformáció olyan földrajzi régióként böngészőtípus, és operációs rendszer.

* Utaló és kulcsszó használat elemzés

Elemzi, hogy a látogatók honnan jönnek az oldalra és milyen keresőkulcsszavak alapján.

* Tudásbázis tárolás

Kérdéseket és megoldásokat tudsz tárolni, amiket gyakran látogatókra használtak, speciális dossziékba tudod rendezni őket, és azonnal a látogatódba tudod küldeni őket.

* Látogatók Nyomonkövetése

Tárol téged látogató a csevegéstörténelem, kapcsolatiinformáció és lábnyom az üzemeltető szerverében vannak, azok, hogy melyik segítségekbe, hogy egyszer mindegyik látogatót, jelentkeznek be megint, és üzemeltető tudja ellenőrizni a látogató böngésző történelmét.

* Azonnali használat

10 percen belül fel tudod állítani Chat4Supportot. Nincs igény, hogy felállítsanak bármilyen szervert, és telepítés nincs díj vagy szerződés . A látogatók nem szűkölködnek letöltés/üzembehelyezésalkalmazásra vagy nem jelentkeznek. Bárki tud bejelentkezés tetszés szerint.


* Látogató IP cím blokkolás

Blokkolja a rosszindulatú látogatók IP-it. Amikor sikeresen IP-ket blokkolta, felügyelni lehet a zárolt látogatók számát egy feketelistában.

* Automata meghívás

Amikor egy honlaplátogató böngész egy olyan weboldalt, ami felülmúl egy meghatározott időt, Chat4Support automatikusan el tud küldeni egy meghívást a látogatóra.

* Chat Statisztika

Tekints át minden csevegést látogatókkal sikeres és hiányzó csevegéseket beleértve. Ott minden csevegést különböző statisztika által, mint például a csevegést, tudsz elemezni idő, válaszidő, üzemeltetőnaplóvezetés-dátumban vagy csevegéstörténelemben és így tovább.

* SSL Biztonság

Amikor használod SSL-et (Secure Sockets Layer), a beszélgetésedet látogatókkal titkosíthatják, úgyhogy senki nem tudja elfogni a kritikus párbeszédedet.

* Skype telefonálásí lehetőség

Ha egy látogató egy csevegés alatt nyújt egy telefonszámot, az üzemeltető arra tudja használni Chat4Supportot, hogy csatlakoztassa Skype-ot hogy közvetlenül hívja a látogatót.

* Támogatásjegyrendszer

Amikor az üzemeltetők kapcsolat nélküliek, a látogatók a rendszerben tudnak hagyni üzeneteket és tudnak választani egy osztályt hogy válaszoljanak nekik.


* File Átvitel

Lehtőség van a látogatónak és az operrátornak file-okat árküldeni, meghatározott keretek között.

* Látogató tevékenységek státusz

Mutasd be annak a státuszát, hogy a látogatók tevékenységei, köztük a böngészés, kiáltsanak vagy csevegjenek, és időzíts információt.

*Gombok testreszabáhatósága

Tölts fel testre szabott csevegésgombokat vagy hozd létre a saját tervedet és használd őket mindkét online és kapcsolat nélküli gombra.


* Tárolt Üzenetek

Megmenti a leggyakoribb üzeneteidet annak, hogy zokog és elköszön, stb. ez időt ment meg, amit üzemeltetők által pazaroltak el komponáló, szegény nyelvtanon és kínos helyesírási hibákon.

* Chat Történet

Mentsd meg a csevegésüléseid közül mindegyiket és tekints át csevegéseket online könnyen.

* Cég Banner/Logo

Töltsd fel a saját képeidet a csevegéspárbeszéd-dobozban egy teljesen márkás felhasználói tapasztalatért.

* HTML Chat
Üzenet

Üzenetet HTML formátumba lehet küldeni és fogadni

* Unicode Támogatás

Támogass különböző nyelveket a látogatók és az üzemeltetők számára is.

* Ingyen és Automatikus Frissítés

Korábbi verziókat a program automatikusan frissíti a Chat4Support technikai oldaláról.

* Email Aláírás

Amikor egy látogató megkapja az emailodat, a látogató a csevegésgombra tud kattintani hogy veled csevegjen, valós időjű. Ráadásul hozzá tudsz adni egy élő csevegésgombot az Outlook Express üzeneteidben.

* Képernyő Lopás

Fényképezési lehetőség van a programon belül bármily képerny és üzenet elküldésére.